Cadrele didactice strâng semnături pentru o lege care să îi protejeze de abuzuri. Semnezi?

Date:

Abuzuri

Abuzurile asupra cadrelor didactice sunt la ordinea zilei. Peisajul este divers și sumbru: părinți care acționează după bunul plac; politicieni care îi scot vinovați pe profesori pentru toate relele din țară; elevii care fac cam tot ce doresc în spațiul școlii etc.. Deși elevul este protejat puternic de legislația din prezent, profesorul este, pe românește, lăsat la voia întâmplării. Din păcate, numărul celor afectați este în creștere.

Petiție

O petiție online a fost initțiată în vedera impulsionării clasei politice pentru realizarea unei legislații care să îi protejeze cu adevărat pe profesori.

Pentru a preveni abuzurile emotionale, psihice si verbale, avem nevoie de o lege care sa protejeze cadrul didactic de parintii nemultumiti. Lege care sa le interzica parintilor sa jigneasca, sa acuze si sa reclame dascalul dupa bunul plac. In cazul motivelor foarte bine intemeiate, plangerea sa se faca in cadru organizat, in fata unei comisii la care si dascalul sa fie prezent, pentru dreptul la replica.

Semnezi?

Numărul semnăturilor strânse este destul de mare, asta nu însemană că nu este nevoie și de implicare ta. Semnează și dă mai departe.

Semnează aici

Distribuie:

Ultimele știri

Mai multe
înrudite

Acestea sunt revendicările grevei de avertisment de astăzi, 19 ianuarie, 2022

Miercuri, 19 ianuarie 2022 Miercuri, 19 ianuarie 2022, membrii de...

Marius Nistor, mesaj de ultim moment pentru profesorii greviști

Bună dimineața! Astăzi este o zi importantă pentru noi....

Participi la greva de miercuri? Cunoști aceste prevederi legale?

rcuri, 19 ianuarie 2022, membrii de sindicat din sistemul de învățământ, și nu numai, se vor afla în grevă de avertisment pentru două ore

Miercuri, 19 ianuarie 2022, cadrele didactice vor înceta lucrul în întreaga țară. Va fi grevă

Miercuri, 19 ianuarie 2022, membrii de sindicat afiliați la Federația Sindicatelor Libere din Învățământ și Federația Sindicatelor din Educație „SPIRU HARET” vor înceta lucrul.
3.8K Shares
Share via
Copy link
Powered by Social Snap