Secretar de stat, plătit cu 11.000 de lei pe lună, incapabil să lege 2 vorbe. Așa arată politizarea?

Date:

Așa arată politizarea?

Domnul din imagine este președintele Autorității de Reformă Feroviară, cu rang de secretar de stat, fiind remunerat cu, țineți-vă bine, 11’000 de lei pe lună. Scopul acestei agenții este de a reforma un dezastru care se vede de pe lună.

Nu sunt bani pentru profesori

Bani pentru achitarea hotărârilor judecătorești nu există, bani pentru mărirea salariilor cadrelor didactice și medicilor nu există, totuși bani pentru a plăti salarii de mahăr pentru oamenii de la partid există.

Să clarificăm…

Un profesionist într-un domeniu, după cum ar trebui să existe în domeniile cheie ale statului, nu are trac în fața camerei, nu uită ce să zică. Acesta trebuie să își cunoască foarte bine competențele, atribuțiile.

Invazie

În acest moment, guvernul se mândrește cu peste 200 de autorități, agenții, comitete și comisii, care toacă banii statului. În general, în fruntea acestora sunt plasați indivizi care au un sigur atu, spatele politic, apartenența la un partid – cel de guvernare.

Distribuie:

Ultimele știri

Mai multe
înrudite

Ministrul Educației vrea să modifice norma didactică pentru anumite categorii de profesori

Norma didactică reprezintă un nou subiect de discuție pentru actualul ministrul al Educației. Conform declarațiilor acestuia în cadrul unei conferințe de presă

„Autoritățile” vor să impună un nou obicei privitor la data începerii școlii

Se pare că autoritățile au luat o hotărâre care va uniformiza data la care vor începe cursurile școlare în fiecare an. În acest scop vor renunța la tradiționala dată de 15 septembrie pentru a impune „obiceiuri noi”

ARACIP schimbă abordarea. Cunoști aceste noutăți foarte importante?

Noul președinte al ARACIP (Agenția Română de Asigurare a Calității în Învățământul Preuniversitar), Mariana Dogaru, a făcut publice câteva elemente de noutate care ar trebui cunoscute de cadrele didactice

Reformă radicală: „o mare parte din școala generală poate fi înlocuită cu documentare”

O idee de reformă radicală a apărut în spațiul public în emisiunea „Nod în papură” de la DC NEWS. Ajunsă pe mâinile capabile ale marilor experți și reformatori ai educației din spațiul public românesc,
160 Shares
Share via
Copy link
Powered by Social Snap