Secretar de stat, plătit cu 11.000 de lei pe lună, incapabil să lege 2 vorbe. Așa arată politizarea?

Trebuie citite

Așa arată politizarea?

Domnul din imagine este președintele Autorității de Reformă Feroviară, cu rang de secretar de stat, fiind remunerat cu, țineți-vă bine, 11’000 de lei pe lună. Scopul acestei agenții este de a reforma un dezastru care se vede de pe lună.

Nu sunt bani pentru profesori

Bani pentru achitarea hotărârilor judecătorești nu există, bani pentru mărirea salariilor cadrelor didactice și medicilor nu există, totuși bani pentru a plăti salarii de mahăr pentru oamenii de la partid există.

Să clarificăm…

Un profesionist într-un domeniu, după cum ar trebui să existe în domeniile cheie ale statului, nu are trac în fața camerei, nu uită ce să zică. Acesta trebuie să își cunoască foarte bine competențele, atribuțiile.

Invazie

În acest moment, guvernul se mândrește cu peste 200 de autorități, agenții, comitete și comisii, care toacă banii statului. În general, în fruntea acestora sunt plasați indivizi care au un sigur atu, spatele politic, apartenența la un partid – cel de guvernare.

- Advertisement -
- Advertisement -

Ultimele știri

Nicu Cotescu: „Cu atâtea experimente, cerințe, denigrări, obligații, schimbări și implicit pierderea autorității școlare o să ajungem să importăm din orient dascăli!”

Nicu CotescuProfesorul sindicalist Nicu Cotescu, președintele Sindicatului Învățământului FSE „Spiru Haret” Dolj, vine cu o replică publică la noua...
- Advertisement -

Mai multe articole

- Advertisement -