„Închisoarea elevilor”, video cutremurător. Urmărește și distribuie

Trebuie citite

Pedepsirea elevilor în comunism

Pedepsele aplicate elevilor în așazisa „Epocă de Aur” nu erau un fapt rar întâlnit. Motive, autoritățile din acel moment, găseau, imaginație să fie. Supunerea societății treabuia obținută prin orice mijloc.

Pe când?

Pentru a putea merge mai departe, orice națiune trebuie să își asume trecutul și să nu îl mai repete. O altă condiție este pedepsirea vinovaților.

Nu cu mult timp în urmă…

Nu cu mult timp în urmă, în istoria României, oamenii erau pedepsiți pentru delicte de opinie împotriva regimului politic. Elitele intelectuale ale țării, cele care au refuzat colaboarea, au avut cel mai mult de suferit. În final, prețul opunerii era moartea, o moarte venită după lungi și insuportabile suferințe.

Vă rugăm să urmăriți clipul de mai jos și asigurați-vă că astfel de scenarii nu o să se mai repete.

P.S.

Mărturia realizatoarei TVR Csiki Camelia este sugestivă pentru starea societății românești de astăzi.

Vai, cate injuraturi mi-am primit după difuzarea acestui reportaj…Au fost telespectatori care m-au acuzat că mint, doar pentru că aş vrea să denigrez românii. Adică, eu, unguroaica Csiki. Până la urmă TVR a scos reportajul de pe site, văd că este pe youtube.com

- Advertisement -
- Advertisement -

Ultimele știri

Nicu Cotescu: „Cu atâtea experimente, cerințe, denigrări, obligații, schimbări și implicit pierderea autorității școlare o să ajungem să importăm din orient dascăli!”

Nicu CotescuProfesorul sindicalist Nicu Cotescu, președintele Sindicatului Învățământului FSE „Spiru Haret” Dolj, vine cu o replică publică la noua...
- Advertisement -

Mai multe articole

- Advertisement -