Arată guvernului că profesorii nu sunt dezbinați. Semnează petiția care îi solicită lui Câțu să respecte legea

Trebuie citite

Să respete LEGEA!

Capii guvernului au arătat – încă odată – cât de mult sunt interesați de educație și de cadrele didactice. Aceștia sacrifică din nou salariile profesorilor pe motiv că „nu sunt bani”. În acest sens, guvernul USR, PNL UDMR a decis să nu respecte o lege votată de Parlament.

Guvernanții tratează în acest moment profesorii ca și cum ar fi treapta cea mai de jos a societății!

Implică-te!!!

Domnul Lect. dr. Horea Mihai Bădău a redactat o petiție care solicită Guvernului României să respecte legea iar tu ești invitat să o semnezi.

Salariile profesorilor ar fi trebuit să crească cu 16% de la 1 septembrie 2020, însă creșterea a fost amânată pe fondul pandemiei de coronavirus. „Practic, majorarea de 16% (tranșele a doua și a treia), care semnifică atingerea nivelului majorărilor prevăzute pentru anul 2022 și care a fost mutată pentru 1 septembrie 2020 (devansată, deci, cu doi ani), este acum prevăzută pentru 1 septembrie 2021

Solicitare

Cerem reconsiderarea rolului și statutului profesorului în societatea românească! 

Romania are cel mai mic indice de salarizare a educatiei din UE, si printre cele mai mici din Europa, peste Serbia si Albania dar sub Macedonia sau Bulgaria.

Cerem respectarea legii!

Vrei să semnezi?

Pentru a avea o semnătură validă trebuie să parcurgi acești pași:

  • Validează semnătură. Îți accesezi email-ul și dai click pe link-ul de validare.

Semnează aici.

Te invităm în grupul Facebook “La clasă”. Aderă aici

Dă un Like paginii Facebook LA CLASĂ

- Advertisement -
- Advertisement -

Ultimele știri

Nicu Cotescu: „Cu atâtea experimente, cerințe, denigrări, obligații, schimbări și implicit pierderea autorității școlare o să ajungem să importăm din orient dascăli!”

Nicu CotescuProfesorul sindicalist Nicu Cotescu, președintele Sindicatului Învățământului FSE „Spiru Haret” Dolj, vine cu o replică publică la noua...
- Advertisement -

Mai multe articole

- Advertisement -