USLIP Iași: Ministerul de Finanțe își bate joc de angajații din învățământ!

Date:

Ați primit banii?

Dacă până la această dată nu ați primit sumele restante din hotărârile judecătorești, dat fiind faptul că mai sunt doar câteva zile din 2017, ar cam trebui să vă luați gândul de la acest drept câștigat în instanță. După cum arată realitatea, statul român își bate joc de o categorie socio-profesională destul de încercată, dar și de hotărârile propriei justiții.

O posibilă țeapă

Conform USLIP Iași, situația se complică puternic în cazul în care sperați că vă primiți banii care vi se cuvin din hotărâri, în 2017 sau în 2018. Cine a închis ochii la promisiunile mai marilor din Educație sau guvern, s-ar putea trezi că au luat țeapă. A câta, oare?

Avertizarea USLIP Iași

Vă invităm să citiți cu atenție anunțul publicat pe pagina Facebook de cel mai activ sindicat din învățământ de ceva vreme încoace.

Ministerul de Finanțe își bate joc de angajații din învățământ!
În Monitorul Oficial de vineri 22 decembrie 2017 a apărut Ordinul Ministrului de Finanțe 3315 prin care Trezoreriile încheie programul de plăți pe 27 decembrie, miercuri ora 12.
Prin urmare oficialii statului român își bat joc de angajații din învățământ ce au de primit hotărâri judecătorești. Banii din conturi se vor întoarce la Buget. Nu vor putea fi virați în ianuarie! VOM REVENI CU INFORMAȚII!

Distribuie:

Ultimele știri

Mai multe
înrudite

Ministrul Educației vrea să modifice norma didactică pentru anumite categorii de profesori

Norma didactică reprezintă un nou subiect de discuție pentru actualul ministrul al Educației. Conform declarațiilor acestuia în cadrul unei conferințe de presă

„Autoritățile” vor să impună un nou obicei privitor la data începerii școlii

Se pare că autoritățile au luat o hotărâre care va uniformiza data la care vor începe cursurile școlare în fiecare an. În acest scop vor renunța la tradiționala dată de 15 septembrie pentru a impune „obiceiuri noi”

ARACIP schimbă abordarea. Cunoști aceste noutăți foarte importante?

Noul președinte al ARACIP (Agenția Română de Asigurare a Calității în Învățământul Preuniversitar), Mariana Dogaru, a făcut publice câteva elemente de noutate care ar trebui cunoscute de cadrele didactice

Reformă radicală: „o mare parte din școala generală poate fi înlocuită cu documentare”

O idee de reformă radicală a apărut în spațiul public în emisiunea „Nod în papură” de la DC NEWS. Ajunsă pe mâinile capabile ale marilor experți și reformatori ai educației din spațiul public românesc,
53 Shares
Share via
Copy link
Powered by Social Snap