joi, aprilie 2, 2020

USLIP Iași: Ministerul de Finanțe își bate joc de angajații din învățământ!

Util

Ce poți face dacă te trezești cu ministrul Educației în clasă?

D-ale educației Recentele vizite neanunțate ale ministrului Educației, doamna Monica Anisie, precum și atitudinea...

Acestea sunt prioritățile tale la începutul semestrului 2

Priorități Vă propunem un articol destinat cadrelor didactice intrate recent în învățământ. Desigur, și...

Informații importante referitoare la mărirea salarială din ianuarie 2020. Le cunoști?

Mergem pe premiza că deții aceste informații (detalii). Practic, de la 1 ianuarie 2020, angajații din sistemul educațional vor primi mai mulți bani

Ați primit banii?

Dacă până la această dată nu ați primit sumele restante din hotărârile judecătorești, dat fiind faptul că mai sunt doar câteva zile din 2017, ar cam trebui să vă luați gândul de la acest drept câștigat în instanță. După cum arată realitatea, statul român își bate joc de o categorie socio-profesională destul de încercată, dar și de hotărârile propriei justiții.

O posibilă țeapă

Conform USLIP Iași, situația se complică puternic în cazul în care sperați că vă primiți banii care vi se cuvin din hotărâri, în 2017 sau în 2018. Cine a închis ochii la promisiunile mai marilor din Educație sau guvern, s-ar putea trezi că au luat țeapă. A câta, oare?

Avertizarea USLIP Iași

Vă invităm să citiți cu atenție anunțul publicat pe pagina Facebook de cel mai activ sindicat din învățământ de ceva vreme încoace.

Ministerul de Finanțe își bate joc de angajații din învățământ!
În Monitorul Oficial de vineri 22 decembrie 2017 a apărut Ordinul Ministrului de Finanțe 3315 prin care Trezoreriile încheie programul de plăți pe 27 decembrie, miercuri ora 12.
Prin urmare oficialii statului român își bat joc de angajații din învățământ ce au de primit hotărâri judecătorești. Banii din conturi se vor întoarce la Buget. Nu vor putea fi virați în ianuarie! VOM REVENI CU INFORMAȚII!

Ultimele Știri

Hopa! Se pregătește o tăiere salarială???

Până în prezent, din câte știm, în nicio țară afectată de pandemie nu s-a pus problema unor...

Cum și când se va recupera materia restantă? Se va prelungi anul școlar?

Materia restantă Viorica Dăncilă, într-o postare pe Facebook, cere actualului ministru al Educației o serie de lămuriri privind situația...

Monica Anisie face precizări importante referitoare la predarea online. Vezi ce nu trebuie să faci

Predarea online De ceva vreme, predarea online este un subiect important pentru cadrele didactice. Confuzia, trebuie să recunoaștem asta,...

Această scrisoare trimisă de ministrul Educației tuturor cadrelor didactice trebuie citită

Redăm integral scrisoarea adresată cadrelor didactice: Stimați colegi, Traversăm cu toții o perioadă plină de provocări...

Se solicită ca MEC să adopte un set de măsuri referitoare la Evaluarea Națională și Bacalaureat

Într-un comunicat de presă, USR solicită MEC adoptarea unui set de măsuri privitoare la desfășurarea Evaluării Naționale și a Bacalaureatului. Printre măsurile propuse se află și amânarea pentru luna August a defășurării acestor două examene naționale.

More Articles Like This

53 Shares
Copy link
Powered by Social Snap