8 luni de închisoare pentru un cadru didactic. Vezi motivul

Trebuie citite

30 de ani

Cu o carieră de 30 de ani în educație, Luminița G, cadru didactic în Brăila, a fost condamantă la 8 luni de închisoare. Motivul condamnării ține de purtare abuzivă.  Aceasta a fost înregistrată în timpul unei ore, pe ascuns, de părintele unei eleve care s-a plâns că învățătoarea le vorbește urât. Înregistrările au ajuns în presă, mai apoi la Inspectoratul Școlar Brăila și la Parchet.

Pedeapsă

În urma unei cercetări realizate de Comisia de disciplină a Colegiului Naţional “Ana Aslan” din Brăila, învățătoarea a fost găsită vinovată de încălcarea regulamentului de organizare şi funcţionare a unităţilor din învăţământul preuniversitar, precum şi a codului de etică al profesorului.  Judecătoria Brăila a decis condamnarea la opt luni de închisoare, cu amânarea executării pedepsei, pentru purtare abuzivă.

Jigniri

“Măi băieţel, dacă nu te ia mama dracului… Păi dacă vrei să te calc în picioare, te calc! Să-ţi fie şi de mine frică!… Faptul că ăştia, tot timpul, tot timpul fac câte ceva şi ţipă lumea la ei… Păi, dacă vreţi să mă credeţi, singurul lucru care mă determină să nu-i bat să-i găsească nebuneala, este faptul că îmi pierd serviciul!…

Deci am momente când stau şi mă gândesc că, decât să mă uit la ei, mai bine mă uit la un rahat! Şi-l admir p-ăla! Decât să mă uit la aceşti doi indivizi, de care m-am săturat până peste cap! … Mi-e silă!… Mi-e silă!… Am ajuns ca doi draci, că nu sunt oameni, ca doi draci să dea peste cap o clasă întreagă!… Uite, râde animalul!… Animalul râde! Pentru că nu înţelege ce i se spune, creierul lui are o problemă”

- Advertisement -
- Advertisement -

Ultimele știri

Ai văzut noua listă a magazinelor agreate pentru prima de carieră didactică în 2023?

Noua listăNoua listă cu magazine la care îți poți cheltui banii din prima didactică a fost publicată pe site-ul...
- Advertisement -

Mai multe articole

- Advertisement -